Проект Каркасного дачних будиночків

 

Каркасне домобудівництво популярно в кліматично складних зонах Європи і Америки. У Канаді при будівництві 95% всіх будівель використовуються стандартні проекти каркасних будинків! Тому сьогодні подібні варіанти викликають все більший інтерес у тих, хто хоче швидко і ефективно побудувати власний теплий і недорогий будинок. Каркасні будинки можуть також надійно зберігати тепло, як вдома з оциліндрованих колод зі стінами півметрової товщини.

Ми враховуємо ці унікальні теплоізоляційні властивості, коли створюємо проекти каркасних будинків - стіни в них не займають корисну площу будинку. Доступність каркасного домобудівництва робить його популярним в дачному будівництві. Дачні ділянки частіше купуються на початку сезону, і проект каркасного дачного будинку дозволить провести літо вже у власному дачному будиночку. Всього через 3-5 днів від початку зведення проект каркасного дачного будинку стає реальністю і ви вже можете заїжджати на дачу і займатися внутрішньою обробкою! Проект каркасного дачного будинку також може бути легко адаптований для будівництва будинку для постійного проживання.

Для порівняння: один кубометр кладки газобетонних блоків обійдеться в 1, 5 - 3 рази дешевше такого ж обсягу цегляної кладки. Мікроклімат у таких будинках, безумовно, поступається цегляним будинкам, так як цегляні будинки дихають. Цегла, одержуваний з глини, характеризується абсолютною екологічністю. А основа газобетону - цемент. Але якщо матеріальні витрати грають для вас істотну роль, тоді робіть свій вибір на користь газобетону.

Ідею максимальній близькості житлового простору і навколишньої природи реалізували у своєму проекті фахівці з Boora Architects.Особняк на узбережжі Тихого океану часто порівнюють зі Скляним будинком Джонсона - за площею панорамного скління. Три стіни другого поверху особняка повністю складені з рухомих елементів, які виконують функцію вікон і дверей.

Щоб вирішити, які вікна потрібні заміському будинку, для початку потрібно визначитися, в який час року ви збираєтеся там жити. Серед дачників найбільшою популярністю досі користуються дерев'яні вікна. Ті, хто виїжджає за місто тільки на літо, найчастіше вибирають цей найбільш простий і бюджетний варіант. При невеликій вартості матеріалів, а також щодо невисоких витратах на підтримку таких вікон у робочому стані вони легко монтуються і справляються з поставленим перед ними завданням - захистом від дощу і вітру. Але щоб зберегти деревину від руйнування, такі вікна доводиться регулярно фарбувати. Термін їх служби - 10-15 років, але часто вже через 5-6 років від перепадів температури і вологості рами деформуються і тріскаються, а в погано профарбованих місцях починають гнити.



 

Ваш кошик порожній

 

Похожие страницы: